Taşpınar Şehit Mehmet Aslanfer İlkokulu
TASPINAR KÖYÜ TASPINAR KÜME EVLERİ ŞEHIT MEHMET ASLANFER ILKOKULU BLOK NO: 22 İÇ KAPI NO: 1 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Bir kimse kurum veya kuruluşun var oluş nedeni, yapması beklenen görevidir. Misyon bir kuruluşun ne yaptığını, nasıl yaptığını ve kim için yaptığını açıkça ifade eder. Misyon bildirimi, kuruluşun sunduğu tüm hizmet ve faaliyetleri kapsayan bir şemsiye kavramdır. Her Türk çocuğuna, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, milli ahlak anlayışına uygun olarak çağın teknolojik gereklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

08.40 Başlama 14.10 Bitiş

Taspınar Köyü